Ut på eventyr, for jeg har fått ett kall... (cassliv)

Ut på eventyr, for jeg har fått ett kall...

I sag dag skal jeg ut på eventyr!
Eller egentlig blir det i morgen for meg. Jeg blir nødt til å stå opp klokken fem. Grunnen er at jeg skal til Manuel Antonio. Jeg skal ned dit med de andre fra skolen. Det vil ta ca. 4t å komme seg dit, så vi kommer til å overnatte. Siden vi overnatter så må jeg ha med meg en del mer en om det kun var en dagstur. Men flaks for meg fikk jeg plass til allt i vesken min. Vi fikk også anbefalt å ha med så litte bagasje som mulig når man reiser med buss, siden det kan bli stjålet om man plassere det på hattehyllen. Man bør ha bagassen på fanget eller under sett om mulig.

Jeg har også endelig funnet ut hvordan kontant kort keg skal kjøpe. Det sto mellom kolbi og Movistar. Jeg endte opp med Movistar siden det er billigere og tilbyr bedre nett. Men jeg må bare finne en butikk å kjøpe kontant kortet mitt fra. Skal skrive mer om mitt lille eventyr når jeg har kjøpt kontant kortet.

 

5 kommentarer

Lykke til med eventyret :) Sikkert en fin opplevelse. Når jeg hører Movistar tenker jeg bare på sykkelaget.. Men de er jo såklart sponset av telekom-selskapet :D

Hilde

12.07.2014 kl.21:47

Flott at du deler så mye med oss. Gleder meg til å høre mer om eventyret ditt...

Casandra

14.07.2014 kl.07:14

Hilde: Takk, det kommer mer seinere i dag :)

Casandra

14.07.2014 kl.07:16

FlestLesere: takk og det var det samme jeg tenkte på når jeg så navnet :)

Jan Gunnar Andersen

15.07.2014 kl.11:40

Spennende å kunne følge deg, Cassandra!

Skriv en ny kommentar

Casandra

Casandra

21, Oslo

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits