7 Ting Jeg misliker med Costa Rica (cassliv)

7 Ting Jeg misliker med Costa Rica

1.Jeg kan ikke fordra hvordan du ikke kan nesten gå hundre meter uten at noen legger an på deg. Jeg ser til og med ut som jeg er herfra. Men det ser ikke ut til å minske det noe særlig.

2.Trafikken her er farlig. Selv når du sitter på bussen sitter du med hjerte i halsen. Du er helt siker på at du kommer ikke til å overleve. Bussene og bilene kjører som om de er med i et billøp uten regler. Det er også få markerte overganger som gjør det utrolig skummelt å bare krysse veien.

3.Hvordan de ikke tar vare på byen sinn. De fleste husene og gattene ser falleferdige ut. Jeg vet at folk ikke har mye penger her. Men de vill heller bruke penger på dyre biller og andre ikke like viktige ting enn å ta vare på huset de bor i.

4. Jeg er ikke særlig glad for at innsekter er over alt. Jeg er ikke veldig prippen av meg, men når de er inne i huset og maurene har en fast rute de bruker til alle døgnets tider reagerer jeg. Jeg kan ikke la matten vente på meg veldig lenge før innsektene begynner å angripe den.

5. Det er nesten det samme som det over. Men jeg er ingen stor fan av mygg. Og jeg kan ikke fordra å bli stuket ned i Norge heller. Men skulle virkelig ønske at de lot meg være i fred.

6. De har krokodiller her. Jeg vet de har all rett til å være her. Men jeg er livredd dem, og jeg har gode grunner til det. Skal ikke gå inn på det nå. Men er litt bekymret for å bli spist av dem på skilpaddeprosjektet.

7. Jeg er ikke den som har hatt størst problemer med dette. Men Costaricanere spisser bønner og ris til alle måltider. Jeg vet ikke hvor mange måter det går an å lage bønner og riss på. Men jeg er sikker på at Costarikanerne vet alle. Man blir litt lei det etter en stund.


I morgen kommer det 7 ting jeg liker

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Casandra

Casandra

21, Oslo

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits