Smerte og svette (cassliv)

Smerte og svette

Jeg har ikke fått skrevet noe på to dager. Grunnen er at jeg har hat vakter mitt på dagen. Hadde hat tid til å gå alike vel om det ikke var for de andre oppgavene vi har fått. Den første dagen så begynte vi å sette opp et gjere med bambus. Vi kuttet ned bambus før vi bar dem til der vi trengte gjeret. Det hadde ikke vært så ille om det ikke har får de svarte hårene på bambusene. De kløde noe forferdelig. De sat seg fast mer eller mindre innunder hunde  som små nåler. jeg har ikke klart å fjærne alle enda. Jeg har dusjet tusen ganger og jeg går prøve å fjærne dem med å skrubbe sand når jeg bader. Du klarer ikke å fjærne dem med pinsett engang. 

Jeg har ikke har ikke noe i mot tungt arbeid. Men når det er såpass ubehagelig så er ikke jeg den størst fan av jobben. Mens vi satt opp gjeret så kutet vi oss hele tiden på den planten vi skal plante i morgen. Så jeg var ikke så fornøyd med å gjøre det igjen i dag.

I går derimot så fjernet vi alle kvistene og trærne som havet hadde dratt opp foran inngang. Det var tungt. Men det var noe av det bedre arbeidet vi har gjort i det siste. I morgen har jeg min neste fridag, så jeg må finne ut hva jeg har lyst til å gjøre.

I dag så var ikke bambusene så ille. Men vi jobbet mest med å rydde stien. Vi dro rett etter inn til Montezuma så jeg rakk det før skifte klokken to.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Casandra

Casandra

21, Oslo

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits