Skriveproblemer (cassliv)

Skriveproblemer

 

Jeg har ønsket å skrive en oppdatering og hva jeg har holdt på med en stund nå. Men jeg fikk det ikke til på grunn av noen pc problemer. Blant annet så funket ikke tastaturet, så litt vanskelig å skrive uten at tasturet funker. Jeg tenkte å begynne å skrive om hva jobben har gått ut på så langt.

Hva jobben med funksjonshemmete barn går ut på

De første to dagene jobbet jeg som hjelpelærer. Vi jobbet med barn som var fra noen måneder gammel til fem år. De hadde forskjellige problemer så det var forskjellige hva vi gjorde fra klasse til klasse. Noen av klassene så jobbet vi med teksturer og lut dem føle på forskjellige ting. Vi malte og hold også på med leire i disse timene. Andre timer så lot vi dem hørte på dyrelyder og føle på teksturer som var lignende dyret. De barna som hadde problem med å gå hadde eggene timer.

Men dette jobbet jeg med mer resten av uken. Da jobbet jeg som assistent for en av fysioterapeutene. Jeg hjalp henne med øvelsene for å trene opp musklene til barna. Men også for å finne ut hvor de ikke var sterke nok. Men på Torsdag som var siste gang jeg jobbet så hadde hun ingen. Så jeg hjalp henne med å rydde og vaske. Ikke veldig gøy, men det trengtes. Så jeg hadde ikke noe i mot det.

Utenfor skolen så har jeg ikke gjort stort. Men jeg har vært en tur å shoppet med noen venner og besøkt en pannekake hus.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Casandra

Casandra

21, Oslo

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits